avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... modificare putere motor motocicleta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

modificare putere motor motocicleta

buna seara vreau sa stiu daca eczista posibilitatea de a modifica puterea unui motor de motocicleta legal vorbind pentru a putea fi condusa cu permis A 1 pina la virsta de 24 ani motorul depasind acum putereala care ar putea fi condus cu permis a1
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:52, 16 Martie 2017
Tehnic ,probabil ca este posibila inlocuirea motorului
Trebuie insa verificat daca producatorul accepta astfel de modificari
Verificati direct la RAR daca acestia accepta si omologheaza astfel de modificari tehnice la modelul de vehicul pe care il detineti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)
Achizitie moto cu placuta de identitate falsa thedjwilly thedjwilly Buna Ziua, in vara am achizitionat de la un Domn o motocicleta, cu acte de Franta, care se potriveau cu numerele scrise pe una din seriile de ... (vezi toată discuția)
Conducerea vehiculelor incadrate in cat. a1 cu permis cat. b for3v3r4u for3v3r4u Buna ziua, Apelez din nou la comunitate pentru a face lumina intr-un caz destul de des intalnit. Este vorba despre conducerea vehiculelor din cat. A1 cu ... (vezi toată discuția)