avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dubla specializare sisteme diferite
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dubla specializare sisteme diferite

Bună seara! Am terminat doua facultăți, una în 2008 pe 4 ani+ mașter și una în 2011 sistem Bologna pe 3 ani. Am ambele module, primul făcut în cadrul celei de a doua specializări și treapta 2 în regim postuniversitar. În baza primei specializări predau deja la liceu. Întrebarea mea e, la transfer pot lua la liceu ore în baza celor 2 specializări?
Cel mai recent răspuns: Splynter21 , utilizator 13:58, 17 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc, răspunsul îmi este util. Da, vroiam sa știu dacă și în situatia în care mă aflu cu studiile în sistem Bologna pot preda la liceu. Are logica ceea ce spuneti, însă mi se pare oarecum absurd sa fii condiționat de un master din moment ce poti preda la liceu în baza altei specializări, având totodată cele două module psihopedagogice care permit predarea la liceu, module ce nu menționează ce disciplină poți preda.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul bologna flory01 flory01 Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii ... (vezi toată discuția)
Pot sa predau la liceu fara master? 00Monica42 00Monica42 Am terminat facultatea de romana-engleza, in sistemul de 3 ani. Am facut modulele I si II de psihopedagogie, dar nu am absolvit vreun master de specialitate. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: un cadru ... GiorgianaGG GiorgianaGG Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: Un cadru didactic asociat doreste sa preda la clasele a IX-a si a X-a (nivel liceal), un optional . Este ... (vezi toată discuția)