avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA publicatie saptamanala-platitor de tva. cat e tva-ul?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

publicatie saptamanala-platitor de tva. cat e tva-ul?

va rog sa ma ajutati cu o informatie.
dorim sa infiintam o societate care are ca obiect de activitate si editarea unui periodic, sa fim platitori de tva.
ma intereseaza care e valoarea tva-ului care trebuie plaita la stat, de 9% sau 19 %, si care sunt conditiile pentru a plati doar 9%?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adnistor , utilizator 20:13, 14 Decembrie 2005
Potrivit Codului Fiscal cota de tva aplicabila in cazul livrarilor de manuale scolare,carti,ziare si reviste este de 9%,inclusiv in cazul celor inregistrate pe suport electromagnetic sau pe alte suporturi.Periodicitatea aparitiei nu are importanta in privinta cotei aplicate.Sunt excluse de la aplicarea cotei reduse de 9% publicatiile care sunt destinate exclusiv publicitatii,in cazul acestora aplicandu-se cota de 19%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota de tva la tiparire brosuri monica_foica monica_foica Tiparirii si furnizarii celor tiparite se aplica cota de tva de 5%? (vezi toată discuția)
Tva vanzare carti t_alina t_alina Societatea la care lucrez a cumnparat carti din UE. Societatea doreste sa le vanda unor participanti la cursuri. Pe factura, avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)
Tva pentru vanzare carte in format electronic crisandr crisandr As dori sa stiu daca se percepe TVA respectiv ce procent din pretul final in cazul in care doresc sa vand carti in format electronic pe un site web propriu. Nu ... (vezi toată discuția)