pentru un opel din 2000, 1600 cmc si 270.000 km la bord, care este procentul maxim pe care il poate oferi un asigurator (Omiasig). vinovatul este alt sofer care si-a recunoscut vina, iar masina este in service de o saptamana si sta degeaba pentru ca asiguratorul nu stie ce valoare sa despagubeasca. mentionez ca masina are urmatoatrele daune...capota, radiator, bara si faruri. multumesc mult
Este optiunea asiguratorului daca preia sau nu epava. De regula el opteaza sa nu o preia, dar poate intreprinde masuri de valorificare la o valoare cat mai buna a ei (licitatii, firme specializate, etc). :stunned:
Asiguratorul este obligat sa plateasca valoarea reala numai daca pagubitul repara masina (suportand diferenta) daca doreste despagubirea in numerar - 75% + epava.Asa impun normele CSA pentru despagubirile RCA.
Dauna casco
aasskkyy
Buna ziua.
Anul trecut o autoutilitara a intrat in masina mea.Soferul autoutilitarei fiind vinovat . Am reparat masina pe casco-ul meu deoarece mi-au spus de ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca
lucitanase
Buna ziua. Am si eu o dilema. Am avut un accident rutier din care masina mea a iesit cam sifonata. Precizez ca detin un Opel Tigra din 1999. Am fost la ... (vezi toată discuția)