avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O nelămurire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O nelămurire

Bună seara. În urma cu 2 săptămâni am fost pentru a preschimba permisul într un permis romanesc. Eu am unu englezesc în momentul de fata. Toate bune și frumoase pana la identificarea mea. În România nu am nici o datorie fata de stat. În schimb când a cautat în sistemul internațional apar cu o contravenție. Problema este ca eu nu știu nimic de acest contravenție si nici măcar unde am greșit. Acasă nu mi a venit nimic și nici nu cred ca o sa apară. Problema este ca nu pot schimba permisul pana nu achit și nu mai apar în acel sistem. Ma puteți ajuta?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:32, 20 Martie 2017
Permisul a fost schimbat de mine, nu de alte persoane. Eu am fost și am făcut poza iar apoi am fost la "posta" pentru a completa foaia și apoi sa achit cei 65 lire din ce îmi amintesc iar în acel plic odata cu permisul s a dus și buletinul dar au revenit. Nu mai retin dar am mai sunat la încă o instituție și nici ei nu m au găsit în sistem cu amenda. La mine este problema ca în sistemul internațional apar cu asa ceva și nu pot schiMBA permisul dar nici nu îmi vine acasă sa pot achita.
Nu mai "conversati" cu cei de la serviciul de permise, ori mergeti in audienta la seful serviciului (vedeti ce program are), ori depuneti o cerere scrisa catre acel sef de serviciu sa va detalieze ce contraventie ati savirsit si unde, pentru ca nu aveti cunostinta de asa ceva. Altfel, veti pierde timpul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto preschimbat în uk Dani t Dani t Salut Am o problema și va scriu în vederea de a ma ajuta. Am fost în UK anul trecut și am lucrat ca șofer, permisul meu de conducere fiind de incepator. ... (vezi toată discuția)
Incompetenta angajat mai Mugurel78 Mugurel78 Va rog sa ma indrumati unde as putea sa fac o plangere impotriva unui angajat MAI in legatura cu urmatoarea problema. Am lucrat ca sofer in UK unde a trebuit ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto strain vs condus cu permis international ina80 ina80 Buna ziua! Lucrez intr-o corporatie cu multi expati, de nationalitati foarte diferite, cu sedere in România pe termen lung, in numele carora va adresez ... (vezi toată discuția)