avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Mutare rol fiscal auto in alt judet
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Mutare rol fiscal auto in alt judet

Am cumparat in 2016 un auto nou.
Prin vanzarea locuintei in 2017, si cumpararea alteia in alt judet trebuie sa-mi mut si rolul fiscal auto, in noua localitate.
Va rog sa-mi comunicati actele necesare ( auto ) cu care trebuie sa ma prezint la directia taxe si impozite spre a fi luat in evidenta la noua adresa .

Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:09, 21 Martie 2017
Aveți obligația de a declara( în termen de 30 de zile) modificarea domiciliului la primăria (direcția de impozite și taxe) din localitatea de unde vă mutați, potrivit art 471, alin 5, cod fiscal
[ link extern ]
conform normelor metodologice:
[ link extern ]

134. (1) În aplicarea prevederilor art. 471 alin. (5) din Codul fiscal, organul fiscal local în ale cărui evidențe era înregistrat mijlocul de transport transmite dosarul, cu confirmare de primire, în vederea impunerii, în termen de 15 zile, organului fiscal local de la noul domiciliu, sediu sau punct de lucru.

(2) Organul fiscal local de la noul domiciliu, sediu sau punct de lucru, după caz, verifică exactitatea datelor privind impunerea la noua adresă.

Citiți și:
[ link extern ] /


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare mijloc de transport enikocseke enikocseke De la ce data este in vigoare Legea cu care avem obligatia trimiterii dosarului fiscal al mijlocului de transport cu contract de cumparare cumparare la ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu, situația impozitelor Catany93 Catany93 Daca imi schimb domiciliul din oras la tara si mai am de platit impozit la masina,ce se intimpla cu impozitul?se transfera la noua primarie de unde o sa am ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)