avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul de lauzie.....
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul de lauzie.....

buna ziua, as vrea sa stiu si eu cum se procedeaza cu acest concediu de lauzie? cate zile are? daca am 11 luni de munca pana la nasterea copilului , pot primi indemnizatia de crestere? ce ar trebui sa fac ca sa o pot primi in cazul meu?
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 21:11, 15 Septembrie 2009
Trebuie sa dovediti faptul ca ati lucrat cu contract de munca, timp de cel putin 12 luni consecutive anterior nasterii copilului, si veti beneficia de indemnizatie.
daca nu aveti cel putin 12 luni lucrate nu beneficiati de indemnizatia de ingrijire si crestere a copilului.Concediul prenatal si lauzie este de 126 zile care incepe in luna a 7-a de sarcina si diferenta dupa nasterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de maternitate Dan Ioana Dan Ioana Buna ziua! Ma numesc Ioana si as dori sa stiu daca in cazul meu voi primi sau nu indemnizatia de maternitate. Eu am contract de munca din data de 1 feb 2009 ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de indemnizatia de bebe buburuza22 buburuza22 1) as avea o intrebare..oare la ce institutie ar trebui sa ma adresez pt k nu sunt sigura k o sa primesc indemnizatia pt cresterea copilului; mai precis eu ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)