avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Este nevoie de autorizatie de constructie pt cort de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Este nevoie de autorizatie de constructie pt cort de nunti mobil

buna ziua am montat un cort de nunti pe terenul meu proprietate dar fara CF DOAR AM UN ACT DE VANZARE CUMPARARE ,as dori sa stiu daca pt constructie cort am nevoie de autorizatie de constructie de la primarie,si daca da pot obtine certificat de urbanism pt constructie provizorie doar cu actul de vanzare cumparare .VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: AndradaMocan , utilizator 14:48, 5 Septembrie 2017
Bună ziua,

Dacă este un cort de nunți mobil, nu este nevoie de Autorizație. Vecinii sunt însă cei care trebuie respectați, în ceea ce privește gălăgia și tot ce înseamnă o nuntă. Dacă v-ar trebui Certificat de Urbanism și ulterior Autorizație, nu le-ați putea obține. Terenul trebuie intabulat în cotă 1/1.
Buna ziua,

Ati putea sa imi spuneti in baza carei legi nu e nevoie de autorizatie de construire pt un cort ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, acum doi ani am cumpărat o casă cu teren pe care ... gabriela1819 gabriela1819 Bună ziua, acum doi ani am cumpărat o casă cu teren pe care mai erau și două filigorii construite, betonate și acoperite. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa pe teren extravilan Leordeanu Leordeanu ce conditii trebuie indeplinite pentru ca o constructie cu utilizare casa de locuit,poate fi intabulata pe teren extravilan? (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)