avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare denumire societate continut cuvant ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare denumire societate continut cuvant "Romania"

Buna ziua,
Societea noastra isi va schimba denumirea din X Romania SRL in Y Romania SRL. La Registrul comertului nu primesc actele pana nu obtin acordul de a folosi cuvantul "Romania" de la Secretariatul general al Guvernului. puteti sa imi spuneti ce acte sunt necesare la Secretariatul general al Guvernului pentru a obtine aprobarea. Doamnele de acolo nu sunt foarte darnice cu explicatiile.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:45, 21 Martie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa cititi informatiile de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume si sigla/brand firma Bogdan_12 Bogdan_12 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: am un contract de outsourcing pentru servicii IT cu o companie din Uniunea Europeana ... (vezi toată discuția)
Buna seara! denumire firma Mihai00g Mihai00g Se poate sa introduc in denumirea firmei cuvantul ,,Romania\\", sau ma voi lovi de anumite restrictii si aprobari speciale? Multumesc anticipat. SRL-D doresc (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 O societate care se numste X impex srl,isi poate schimba denumirea in X Romania srl? (vezi toată discuția)