Buna ziua!
pentru a formula cererea de apel si suspendarea executarii pana la definitivarea solutionarii (in cazul unei pensii de intretinere),pot depune documentele prin posta electronica si/sau curier?
-in suspendarea executarii(motivata de plata retroactiva a pensiei ),fara a sti exact ce suma urmeaza sa fie poprita ,stiu doar procentul de 25% ,este nevoie sa timbrez 50% din valoarea pensieie pe care trebuie sa o platesc?
multumesc!
Eu personal am trimis o astfel de cerere si a trebuit s-o retrimit cu semnatura olografa, fiindca au refuzat sa mi-o inregistreze pe motiv ca e nesemnata. Lipsa semnaturii poate fi motiv de anulare a cererii.
Posibil ca unele instanțe din țară să fie mai catolice decât Papa.
Tribunalul Timiș și Judecătoria Timișoara garantat vă înregistrează cu semnătură tastată.
Vă spun din poprire experiență, din 2014 am diverse litigii civile și în prezent e tot la fel.
Consideră suficient adresa de email și nr PC-ului.
Nu este vorba ca, unele instante sunt mai catolice decat papa,cererea de chemare in judecata trebuie semnata sub sanctiunea nulitatii[art.196(1)NCPC].Nu va luati dupa neprofesionistii care dau sfaturi "dupa ureche",daca o dati prin mail trebuie sa aveti semnatura electroinica in conditiile legii privind semnatura electronica, sfatul practic este sa o semnati olograf si sa o dati atasment la mail.Simplu!
Executare silita
dana manea
Am fost obligat la plata unei pensii de intretinere ia instanta de fond, am declarat apel,insa executorul judecatoresc a dispus poprirea asupra salariului ... (vezi toată discuția)