avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere apel

Buna ziua!
pentru a formula cererea de apel si suspendarea executarii pana la definitivarea solutionarii (in cazul unei pensii de intretinere),pot depune documentele prin posta electronica si/sau curier?
-in suspendarea executarii(motivata de plata retroactiva a pensiei ),fara a sti exact ce suma urmeaza sa fie poprita ,stiu doar procentul de 25% ,este nevoie sa timbrez 50% din valoarea pensieie pe care trebuie sa o platesc?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:40, 23 Martie 2017
danpopescu2011 eu vorbesc din propria mea experiență.
Niciodată nu mi s-a cerut semnătură olograf sau electronică.
De fiecare dată la sfârșitul cererii de chemare în judecată sau cererii de apel m-am semnat asa:

Semnătura: George Popovici (e un nume fictiv)

Și a fost suficientă în cazul meu, doar m-am semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dana manea dana manea Am fost obligat la plata unei pensii de intretinere ia instanta de fond, am declarat apel,insa executorul judecatoresc a dispus poprirea asupra salariului ... (vezi toată discuția)
Clarificare date din sentinta ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! avand in vedere finalizarea unui dosar de partaj am primit sentinta in care scrie: ,,ia act ca nu s au solicitat cheltuieli de judecata de catre ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr anulata, recuperare suma bosonel bosonel Cum se poate recupera o amenda rovigneta, pentru care am fost executat de catre CNADNR, dar am castigat in instanta anularea pv (bineinteles ulterior ... (vezi toată discuția)