avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme la RAR - motor fara serie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme la RAR - motor fara serie

Am luat o masina din Germania,si conform actelor nu are stantata o serie pe motor,nici in acte ,nici la protocolul de diagnoza facut la vw atit in Romania cit si in Germania. Ce solutie va adopta rar ?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 02:03, 23 Martie 2017
Buna seara!

Cel mai probabil va trebui sa dati o declaratie pe propria raspundere ca sunteti cumparator de buna credinta al autovehiculului (asa l-ati achizitionat) si nu ati efectuat modificari asupra componentelor de baza.

Numai de bine!
N.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare rar, motor fara serie olimpiastanca olimpiastanca Am schimbat motorul autovehiculului. Am fost la RAR ptr.inscrierea in CIV a seriei de motor. Cei de la RAR mi-au cerut factura ptr.ca motorul nu are serie ... (vezi toată discuția)
Serie repoansonata eddy2207 eddy2207 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema am fost la RAR sa fac identificare masini recent achizitionata toate bune si fumoase ajung acolo completez ... (vezi toată discuția)
Masina second hand din germania NNorbert NNorbert Buna ziua M-am gandit sa-mi achizitionez o masina second-hand din Germania. Masina este un Vw Passat, dupa verificarea seria sasiului(online) am ... (vezi toată discuția)