avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Transfer sold marfa da la pfa la srl
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Transfer sold marfa da la pfa la srl

Buna ziua! Vreau sa transfer soldul de marfa de pe un pfa pe un srl, dar nu stiu cum se procedeaza in cazul produselor accizabile:tigari, cafea, bere, le facturez direct? Mentionez ca sunt cateva bucati din fiecare produs, cele care au ramas nevandute.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 22:49, 28 Martie 2017
Da, prin facturare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Transfer produs finit la marfa camelia adina camelia adina Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: 371= 345 (un transfer din gestiunea de produs finit la marfa ) este nota contabila eronata? Nu am voie sa fac ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara produse alimentare si nealimentare (cosmetice,detergenti) cosminaluca cosminaluca Buna seara, Pentru achizitia intracomunitara de produse alimentare si nealimentare,eventual bauturi este nevoie de factura de achizitie si certificat de ... (vezi toată discuția)