avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere executare silita

Buna ziua !
S a incuviintat de catre instanta admiterea executarii silite in data de 29.06.2016.
Nu am stiut de acest lucru, pana in data de 15.12.2016, fapt care m a determinat sa fac contestatie la executarea silita , in termenul celor 15 zile .
Pe scurt exista o datorie ll un IFN care se poate prescrie . acea datorie avand termenul scadent la jum anului 2012.
INTREBAREA este urmatoarea : admiterea incuviintarii executarii silite data de catre instanta este fara cale de atac dar stiu ca poate fi cenzurata, ce presupune acest lucru ?
Tin sa mentionez ca mi s a admis cererea contestatiei la executare in ian 2016 dar se tot amana ultima solutie fiind acesta :
Solutia pe scurt: pentru a se depune dosarul de executare
Document: Încheiere de şedinţă 27.03.2017. Mai sunt sanse de castig ?/


Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 15:52, 2 Mai 2017
Se asteapta dosarul de la executor. Din aceasta cauza se amana. Legat de sanse, pana nu se studiaza dosarul este greu sa se emita pareri.
Nu vi s-a admis contestatia, solutia se va da la solutionarea procesului.De abia atunci veti afla daca vi s-a admis sau nu
Urmeaza sa se ataseze dosarul de executare si abia apoi instanta se va pronunta in consecinta. Fara a studia dosarul nu se pot emite decat supozitii!
Buna ziua !
Ce inseamna ;
Amână pronunţarea în cauză la data de 04.05.2017, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.Cu cale de atac odată cu fondul. ???
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita acn acn Buna ziua ! Ce inseamna ; Amână pronunţarea în cauză la data de 04.05.2017, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei ... (vezi toată discuția)
Executare silita acn acn Buna ziua! Va rog foarte mult sa-mi raspundeti la problema mea , daca se poate. In anul 2003 am facut un imprumut la BRD am putut plati o parte din credit ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)