avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Protejare idee de afacere
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Protejare idee de afacere

Buna ziua, am o idee pentru o aplicatie pe telefon.Sa spunem ca.mi deschid PFA sau SRL si intocmesc un plan de afaceri pe care sa-l prezint eventualilor investitori.Exista vreo modalitate prin care ideea sa nu.mi poata fii furata?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:28, 29 Martie 2017
Ideile de afaceri si ideile de aplicatii nu pot fi protejate sub nicio forma. Oricine din orice tara este liber sa le reproduca dupa cum doreste.

Ce pot fi protejate sunt: codul sursa, designul original, imaginile/desenele originale, textele suficient de originale, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrare aplicație/portal web klehus klehus Bună ziua, Am în plan să dezvolt un site web care va furniza o serie de servicii publicului. Acest portal va fi administrat prin intermediul unei firme ... (vezi toată discuția)
Inregistrare grafica website osim sau orda? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Grafica site-ului meu a fost furata, la fel ca si conceptul de design al afacerii. Furtul este flagrant si ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi de autor florin_pantazii florin_pantazii Buna ziua ma numesc Florin si as-i dori sa aflu niste informati despre dreptul de autor. Dorec sa deschid un site ( magazin oline ) dupa o metoda cred eu unica ... (vezi toată discuția)