In data de 26.08.2009 traversand spre statia de tranvai In zona Stefan cel Mare, dar prin loc nepermis am fost lovit de o masina care venea pe linia de tranvai si intorcand pe la zguarul de tranvai, prin loc nepermis. Politia venita la fata locului a constatat ca suntem amandoi vinovati. Eu am fost spitalizat si am suferit si o interventie chirurgicala la piciorul stang, cu 21 zile de spitalizare, iar lui nu i s-a luat carnetu ci i s a dat o dovada de 16 zile. Doresc sa-mi raspundeti ce trebuie sa fac pentru recuperarea banilor cheltuiti de mine in spital( operatie, tratament, spitalizare).Ce sanse am de castig a sumelor respective? Si daca ajung in instanta ce sanse am ca sa castig?
Intrucat nu cunoastem detaliile accidentului, nici cum veti sustine apararea in proces,nu putem sa raspundem decat teoretic:
-orice este posibil in instanta, functie de probe,dovezi,martori,expertize,proceduri.
-in caz de vinovatie dubla,partea cealalta va suporta(prin asigurator) 50% din daune, respectiv cheltuielile medicale, pierderi din salariu si orice altceva veti dovedi ca vi-se cuvine.
Instanta apreciaza functie de argumentele partilor.