avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere tip pentru scoaterea de la intretinere a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere tip pentru scoaterea de la intretinere a copiilor cu varsta sub 3 ani

Buna ziua,

Indraznesc sa va intreb daca aveti cunostinta asupra legii scoateri de la intretinere a copiilor cu varsta mai mica de 3 ani - mai exact daca aceasta lege este deja intrata in vigoare si daca m-ati putea ajuta va rog cu o cerere/un formular prin care m-as putea adresa asociatiei de proprietari asupra acestei legi?

Va multumesc respectuos
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:38, 4 Aprilie 2017

Sunt de acord cu opinia lui @dan_crihan. Aici pe forum se bate multa moneda pe comparatii: cat este la voi, ca la noi este asa... Cand faceti comparatii, faceti va rog referire si la termenii de comparatie, adica, intreb pe @grosuanatolie, la dvs. care sunt cheltuielile de persoana - pen'ca aici este discutia? De exemplu gunoiul, daca tot il achitati separat, inseamna ca aveti contract de prestari de servicii cu o firma specializata in salubritate - cum aveti incheiat contractul, nu pe nr. de persoane? Ei, daca este pe nr. de persoane, copilul sub 3 ani - care produce muuult mai mult gunoi fata de un copil de 4 ani, este luat in evidenta sau si acolo se aplica recomandarea parlamentului?
Cam asa se gandeste, sau ar trebui gandit.
Din partea mea, copii pot fi scosi de la cheltuielile pe persoana pana la 18 ani - chiar nu ma deranjeaza de loc, insas tre' sa fie o logica undeva, altfel, ceilalti proprietari participa la intretinerea copilasilor din bloc. Nu ca ar fi cine stie ce "halvita", insa v-am zis - argumente ! Daca sunt, este bine...
Argumente Domnule Adam Grecu !
~ Conținut șters la cerere ~

Ei, vedeti!
Desi, iar nu este corect, la dvs. salariul ingrijitorului se face pe nr. de persoane, nu pe cpi, si cum cel mic nu face mizerie pe spatiul comun, iata aveti un mic argument in favoarea dvs.
Sincer, nu am mai auzit ca gunoiul sa fie pe aceeasi factura cu energia electrica, dar si acolo cum este - consumi mai multi Kwh, achiti mai mult gunoi sau invers?
La noi firma de salubritate tine o evidenta destul de stricta a nr. de persoane din apartamente, astfel ca fiecare factura are in fiecare luna o alta valoare.
dan_crihan a scris:

Am un amendament la proiectul de guvernare

Trebuie sa intervin si sa afirm cu :beer: (n-am gasit emoticon ptr "tarie") ca nu pot fi de acord cu astfel de masuri populiste extreme!

Si vorbesc in numele tuturor pensionarilor din sector 3 unde salubritatea este gratuita, adica nu am niciun interes ascuns pentru propunerile facute. Cortul pentru adeziuni l-am deschis de 2 zile langa metrou Titan, gogosi gratuite. ;);)

care este deosebirea intre un copil de o zi, o luna sau 2 ani si 11luni si un copil de 3 ani si o zi?

Cel de 3 ani si o zi face un caca mai mare, uneori chiar dublu decat cel de 3 ani si merge singur cu liftul..
Caca mai mare, pampers mai mare, costuri mai mari cu salubritatea, infringement Comisia europeana pentru gropile de gunoi, deja ma doare capul cate probleme genereaza propunerea ptr scutire de la plata intretinerii!!

Adam Grecu a scris:

La noi firma de salubritate tine o evidenta destul de stricta a nr. de persoane

Asa este la Iasi dar la Bacau de unde este senatorul liberal cu propunerea scutirii, evidenta este mai putin stricta!
Asa cum am spus si mai sus, primarul plagiator de la sector 3 nu se incurca cu evidente de acest fel, important este sa ajungi si sa ramai in fruntea bucatelor, tariful pentru salubritate se plateste din "profitul" cu bordurile rosii, stiti despre ce vorbesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire plata persoana cu handicap ioan37 ioan37 Impreuna cu sotia mea, avem in ingrijire pe mama sotiei, in virsta de 93 ani. Mama sotiei este incadrata la handicap grav si permanent, iar de 3 ani este ... (vezi toată discuția)
Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)
Contributia la cheltuieli comune locuinta olteanuioan56 olteanuioan56 in cazul lipsei din locuinta o perioada mai lunga de timp{peste 6 luni}care sunt cheltuielile comune la care trebuie sa contribui ?multumesc (vezi toată discuția)