dan_crihan a scris:
Am un amendament la proiectul de guvernare
Trebuie sa intervin si sa afirm cu :beer: (n-am gasit emoticon ptr "tarie") ca nu pot fi de acord cu astfel de masuri populiste extreme!
Si vorbesc in numele tuturor pensionarilor din sector 3 unde salubritatea este gratuita, adica nu am niciun interes ascuns pentru propunerile facute. Cortul pentru adeziuni l-am deschis de 2 zile langa metrou Titan, gogosi gratuite. ;);)
care este deosebirea intre un copil de o zi, o luna sau 2 ani si 11luni si un copil de 3 ani si o zi?
Cel de 3 ani si o zi face un caca mai mare, uneori chiar dublu decat cel de 3 ani si merge singur cu liftul..
Caca mai mare, pampers mai mare, costuri mai mari cu salubritatea, infringement Comisia europeana pentru gropile de gunoi, deja ma doare capul cate probleme genereaza propunerea ptr scutire de la plata intretinerii!!
Adam Grecu a scris:
La noi firma de salubritate tine o evidenta destul de stricta a nr. de persoane
Asa este la Iasi dar la Bacau de unde este senatorul liberal cu propunerea scutirii, evidenta este mai putin stricta!
Asa cum am spus si mai sus, primarul plagiator de la sector 3 nu se incurca cu evidente de acest fel, important este sa ajungi si sa ramai in fruntea bucatelor, tariful pentru salubritate se plateste din "profitul" cu bordurile rosii, stiti despre ce vorbesc.