avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 adaugare cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

adaugare cod caen

Coduriile CAEN 7912 respectiv 7990, se pot folosi si de firme care nu sunt agentii turistice sau nu au licenta de turism?
Am o firma PFA,care are obiect principal de activitate cod 9001(activ de interpretare artistica-spect) iar pe langa acestea mai am adaugate si alte coduri(de ex. cod caen 9329,9001-9004).Intrebarea mea este urmat.:pot adauga vreun cod care sa aiba legatura cu organizarea de excursii sau vizite?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana Ana Cernat , Consultant resurse umane 20:38, 31 Martie 2017
Buna ziua! Adaug doar o observatie. Din 16 februarie 2017, un PFA poate avea maxim cinci clase de activitati prevazute de codul CAEN - O.U.G. nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale.
Nu am competenta sa va raspund intrebarii strict legate de codurile CAEN mentionate, insa am notat ca e posibil sa aveti mai mult de 5 coduri.
Repet, comentariul meu este doar o observatie.
Va urez succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic pe pfa??? mariapopovici mariapopovici Am o firma PFA care are ca obiect de activitate Activitati de interpretare artistica si vreau sa introduc un nou cod caen legat de organizarea de ... (vezi toată discuția)
Intermediere turism medical - cod caen alexandrapatache alexandrapatache Pe codul caen 7490 de poate infiinta o firma care sa desfasoare activitati de consultanta si intermediere in turism medical ? Stiu ca legislatia permite ... (vezi toată discuția)