avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie moldoveanca cu romin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie moldoveanca cu romin

Buna ziua eu sunt moldoveanca si prietenul meu e roman si vrem sa ne casatorim in Spania spuneti-mi va rog ce acte sunt necesare si de unde le scoatem.....Multumesc frumos.....
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:47, 3 Aprilie 2017
Mergeti la primaria din Spania si intrebati. In principiu aveti nevoie de actele de identitate valabile, certif. de nastere, certif. medicale, adeverinta de cutuma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean roman rodik112 rodik112 buna ziua sunt din republica moldova si ma aflu in Romania si mia exspirat viza si as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean roman am toate actele necesare dar ... (vezi toată discuția)
Casatorie în spania cu cetățean marocan Vioricavio447@gmail.com Vioricavio447@gmail.com Sunt romanca si locuiesc in Spania,si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean marocan aici in Spania. As dori sa stiu daca ne putem casatori la consulatul roman ... (vezi toată discuția)
Casatoria GurauLoredana-z192 GurauLoredana-z192 :)Buna, ma numesc Loredana...sunt in Spania de 5 luni la logodnicul meu, el este din Peru si este de de 20 de ani in Spania, e trecut ca cetatean Spaniol si nu ... (vezi toată discuția)