avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal ??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal ??

In intervalul orar 00:00- 05:00 am consumat aproximativ 300 ml whisky J & B ( 40% alcool ) dupa care am fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind 0,45 mg in aerul expirat. Cat ar putea sa imi iasa in sange ? Ultima masa mancata a fost in jur de ora 22:00 - 22:30, greutate 81-82 kg , inaltime 188 cm. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:18, 1 Aprilie 2017
Buna ziua,
In sange cam 0,9 sau 1.
Angajati-va avocat urgent. Serios!
Stiti cumva daca as putea calcula alcolemia din sange mai exact ? Ma omoara framantarea asta ...si cat este amenda avand in vedere ca s a schimbat codul rutier
Buna ziua,
Doar medicii de la INML o pot calcula in functie de cantitatea de alcool in sange (sau sange in alcool) gasit! Nu exista o alta formula decat cea de citire a cantitatii de catre medic. De obicei, in sange ai cam dublu fata de ce ai in aerul expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul alcoolemie in sange Pepitto Pepitto Ma puteti ajuta ai pe mine cu calculul pt 350 ml whisky j& b ( 40% alcolemie ) , am 81 de kg. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie gyoni8 gyoni8 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie cum se calculeaza alcoolemia retroactiv de catre INML si ce ar fi trebuit sa beau/mananc (pentru ca retoractiv ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Daniel Pasc Daniel Pasc Buna ziua. Am fost oprit de politie in 25 ianuarie 2020 si testat cu alcool testul cu rezultatul 0,41 mg/l aer expirat. Dupa recoltarea probelor de sange s-a ... (vezi toată discuția)