avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii functionare firma de amanet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii functionare firma de amanet

Buna ziua,

Am incercat sa apelez la un avocat , contabil, dar se pare ca numeni nu stie exact ce si cum, si as dori sa deschid firma la sfarsitul anului

Ma intereseaza partea de amanet unde as putea sa cumpar de la persoane fizice second hand telefoane laptopuri sau alte electronice / electrocasnice. Nu dorect achizitionarea de aur.

As dori sa stiu daca este necesar geam securizat si alte securizari gen la exchange sau alte case de amanet pentru ca eu nu as dori asa ceva si daca este obligatoriu ar fi putin demoralizant.

Deasemenea se poate cumpara de la persoane fizice doar in sistem de amanet sau este posibil si sub alte coduri caen.

Multumesc
O zi buna
~ Conținut șters la cerere ~
consignatie din cate stiu vinzi pentru acea persoana si dupa ce vinzi ii dai banii si diferenta.

Eu vreau sa cumpar direct si sa il revand eu cu marja care doresc.

Deasemenea am vazut si serviceuri de telefoane mobile care scriu ca vand si cumpara telefoane mobile, cum este posibil?

O zi buna
Deasemenea am vazut ca multi ziceau online ca poti cumpara de la persoane fizice si doar cu contract de vanzare cumparare ( sau borderou ) si buletinul persoanei respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimati contabili... nefis nefis Subiect: Legea nr. 571/2003 impozitul la sursa! Art. 52: Retinerea la sursa a impozitului reprezentând plati anticipate pentru unele venituri din ... (vezi toată discuția)
Contract de custodie vs contract de consignatie ARIANA_2007 ARIANA_2007 Care e deosebirea intre contract de custodie si contract de consignatie? (vezi toată discuția)
Marfa pe aviz adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti daca pot sa livrez unui client marfa (produs finit) pe baza de aviz si sa facturez in momentul in care incasez ? Societatea livreaza ... (vezi toată discuția)