avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suma executata silit in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suma executata silit in instanta

Pentru un credit bancar nerambursat se stabileste o suma in instanta, 24.000 de lei, se incepe executarea silita. Intrebarile mele: se poate modifica suma asta unilateral, de catre executor sau de catre creditor? In baza caror acte? Debitorul cum afla care este suma exacta care trebuie platita?

Alte discuții în legătură

Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)
Executare silita card bancar mishu26 mishu26 Am avut un card de credit de 1200 lei la o banca, din anul 2007, card la care am platit o perioada suma minima de plata , apoi din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara DonCurent DonCurent Buna ziua .am primit de la un birou executor judecatoresc o somatie 27.062012 si o somatie imobiliara 2908.2012cu privire la un contract de credit nr ... (vezi toată discuția)