Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Intervin si eu fara suparare
Cred ca daca nu s-a efectuat un controlmedical imediat dupa accident va fi foarte greu pt domn' sofer sa dovedeasca cazul fortuit.
Cat despre constrangerea fizica sunt de parere ca trebuie exercitata de una sau mai multe persoane. Daca intervine constrangerea prin fortele naturii cred ca va fi incadrata la caz fortuit. Exemplul clasic e cel cu militarul care trebuie sa ajunga la unitate la timp si este impiedicat, constrans fizic de alta/alte persoane. Dar daca in drum spre unitate este atacat de o haita de caini, fiind astfel ranit, banuiesc ca se va retine caz fortuit si nu constrangere fizica.
Corectati-ma daca gresesc.
eu inteleg ca daca a murit un pasager, alti doi au fost raniti, iar cei doi soferi, asemenea, avem o ucidere din culpa si 3 posibile vatamari corporale din culpa.
adrin a scris:
eu inteleg ca daca a murit un pasager, alti doi au fost raniti, iar cei doi soferi, asemenea, avem o ucidere din culpa si 3 posibile vatamari corporale din culpa.
"
Un sofer care a provocat vineri dimineata de pe DN 1 B Ploiesti-Buzau un accident soldat cu decesul unei persoane si cu ranirea altor cinci" - eu inteleg ca sunt 6 victime fara el.Si chiar daca el ar fi prin cele 6 ar fi 1 ucidere din culpa si 4 posib.vat.corp.din culpa.