Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
@karmen_monica
Din pct-ul meu de vedere, deschiderea unei corespondente, divulgarea continutului unei corespondente, printre altele, sunt doar modalitati normative ale infractiunii in speta si nu constituie (fiecare din aceste modalitati) continutul unei alte infractiuni, astfel ca nu au cum sa se afle in concurs sau sa fie absorbite una de cealalta. Nu are relevanta daca divulgarea se face indirect sau mai tarziu fata de aflarea continutului corespondentei.:)
pt cei care asteapta raspunsurile corecte .... surpriza , nu le am :(, imi lipseste pagina (cartea e Nicoleta Cristus si Carmen Damian dr procesual pen , partea speciala primele intrebari, poate are cineva carte)
la intr 2 eu zic a,b deoarece grilele au din cate vad o singura varianta de raspuns ar putea fi d daca s-ar interpreta ca fiind numai
... poate are cineva cartea sa ma lamureasca , inclusiv pe mine :((
Adrian, mie abia luni sau marti imi soseste cartea de care zici tu, am dat comanda online. Pan`atunci si eu sunt nelamurita la vreo 2 grile...:D