Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
un.diletant a scris:
m13d a scris:
@un.diletant - mai clar imposibil multumesc mult. Sunteti unul din preferatii mei la capitolul explicatii alaturi de Charmione, D.A.M, redevill, silk, si adrin ;)
Cu placere. Am o rugaminte: am 28 de ani, sa incercam sa lasam la o parte formulele de politete inutile. Ma faci sa ma simt batran. In mediul virtual sintem toti colegi, si poate vom fi si in viata profesionala, deci nu te mai formaliza
@laucretziu: esti tare incapatanat, si incep sa cred ca ai ceva personal cu mine...
Daca in loc de bazin, ti s-ar fi spus ca omul era impins in GLUMA pe strada si impiedicandu-se ar fi dat cu capul de bordura, nu ai fi avut niciun fel de scrupule sa incadrezi la LCM, nu-i asa? Desi, in 99% din cazuri, cand impingi un om pe strada, chiar din gluma, nu se intampla nimic...Inca o data, tu confunzi scopul cu forma vinovatiei. Si glumele pot fi infractiuni, chiar daca intentia de a vatama a fost circumscrisa scopului de a rade, de exemplu, si nu scopului de a provoca suferinte din razbunare. Ce diferentiaza gluma de infractiune nu e scopul activitatii (ambele sunt savarsite intentionat), ci consecintele/rezultatul si atitudinea victimei postfactum. Sunt persoane care supravietuiesc dupa "glumite", si tot fac plangere penala pentru 180 cp, impotriva prietenilor.
Nu am nimic cu tine , imi esti drag si imi plac explicatiile tale la fel de mult ca si celorlati participanti la topic, dar avand in vedere ca in grila data de colegul nostru e vorba de un caz concret nu consideram necesar sa aplicam reguli generale, dar ai dreptate, confundam scopul cu forma de vinovatie! Multumesc de explicatii !
cand se va afisa lista pe site-ul inm? nu suntem azi in 10 aug?
Cristiann86 a scris:
Ba da, dar inca nu suntem in 11 aug!:)