avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bataie cu un taximetrist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bataie cu un taximetrist

Salutare,

Mama unui amic a avut o altercatie in trafic cu un taximetrist. Taximetristul i-a dat un pumn in gura si a plecat. Impreuna cu amicul si alta persoana am mers sa pedepsim taximetristul. L-am gasit intr-un final si am plecat in cursa cu el. Nu stia cine suntem. L-am dirijat pe o strada laturalnica si amicul meu a inceput sa-l bata. L-a batut nu foarte tare, dar destul de bine cred eu. Eu i-am dat cu spray cu piper in fatza taximetristului in timp ce se batea cu amicul meu. Dupa asta, am fugit. Taximetristul era batut bine dar nu cred sa fi fost prea ranit pentru ca am auzit cum suna la politie in timp ce fugeam. Mentionez ca nu am platit cursa, de furat nu am furat nimic.

In ce infractiuni credeti ca se incadreaza aceasta fapta? Ar putea fi talharie pentru ca nu am platit cursa?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:22, 4 Aprilie 2017
chestia e taximetristul n-a pus aparatul de taxare in functiune. cica d-asta nici nu sunt arestat preventiv in momentu asta.
complicat caz.
politia nu stie povestea reala, noi am spus ca ne-am batut din cauza ca nu avea aparatul pus si am considerat ca ne da teapa.
Pai vedeti, ne luati pe ocolite si va interesati doar in ce conditii puteti fi acuzat de talharie!
Cum nu ati declarat adevarul organului, mama amicului va ramane stirba si nerazbunata iar dvs veti ajunge cel mai probabil dupa gratii unde aveti sanse sa fiti lovit de altii in gura.
Insa aveti posibilitatea sa va schimbati declaratia pana veti fi trimis in judecata si sa scapati cu o pedeapsa cu suspendare.
Este optiunea dvs daca doriti sa il insotiti pe amic pana la final, poate libertatea va este mai draga decat amicul.
Adevarul este ca trebuie sa umbli cu sprayul cu piper la tine sa fii pregatit sa-i scoti ochii taximetristului care nu este pregatit sufleteste sa porneasca aparatul si sa elibereze bon fiscal!
Si organul v-a crezut povestea asta nevinovata? Din ce zona sunteti? Sa afle si concetatenii dvs cum sa se fereasca de taximetristii care vor sa dea teapa.
Sprayatul taximetristului dovedeste intentia de atac si nu de aparare.
Sa bati taximetristul ptr ca nu a pornit aparatul este antologica, poate apareti la stirile hazlii de la ora 17.
O sa-i atrag atentia fratelui meu sa nu uite sa porneasca aparatul si sa umble cu o casca de motociclist ca nu se stie ce nebuni se urca in madina. Tepile le trag si clientii, intra in scari cu intrari pe ambele parti ale blocului motivand ca se duc dupa bani, asta ptr taximetristi care pornesc aparatul ca fraierii.
Nu uitati, adevarul va va izbavi de pedeapsa! Aleluia!
ma intereseaza sa scap fara cazier pentru ca am facut lucrul corect. am aplicat o corectie fizica unui taximetrist. mare branza. nu sunt hotz, n-am furat niciodata. taximetristul este ok, a avut cateva zile de ingrijiri medicale si e pe taxi din nou deci nu e orb.
si am inteles ca daca nu se retine talharia nu exista consecinte pentru ca taximetristu este dispus sa se impace. habar n-aveam ca-i talharie altfel ii dadeam banii inainte de cursa si-l bateam cu banii jos.

Alte discuții în legătură

Talharie? Snacktrial Snacktrial Buna ziua, ieri am fost cu niște amici sa batem un taximetrist care a fost violent fizic cu mama unuia dintre amici. Ne am urcat in mașina, el nu știa cine ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! - sicanare in trafic BarbuAlexandruMarian BarbuAlexandruMarian Buna seara , vin cu 4 intrebari dupa o experienta neplacuta , astazi in jurul orei 12-00 am avut o sicanare in trafic cu un domn taximetrist , ulterior mi-am ... (vezi toată discuția)
Sprayul paralizant sau cu piper. Sonji Sonji Oricine poate detine un spray paralizant/piper? sau trebuie indeplinite anumite conditii?? Se foloseste in caz de autoaparare.Dar sunt folosite de multi ... (vezi toată discuția)