avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calcul termen ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calcul termen ...

Stiu ca este o decizie a ICCJ parca referitor la calculul termenelor in procedura civila pe zile libere. Stie cineva numarul deciziei si anul?
Calculul termenelor este prevazut in art.181 cod procedura civila.

Este vorba de o decizie CCR si nu decizie ICCJ, si se refera la modalitatea de luare in calcul a termenului in coditiile trimiterii actelor pe fax sau pe mail. In aceste conditii se considera ca termenul luat in considerare este cel al inregistrarii la instanta a actelor trimise pe fax sau mail, si nu cel al trimiterii actelor .

aici gasiti detalii:

[ link extern ]
Pana la decizii ale ICCJ cititi mai bine dispozitiile NCPC.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune trimisa prin fax - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii faxului ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O actiune a fost trimisa prin fax. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii ... (vezi toată discuția)
Termen 30 zile contestatie allview777 allview777 Buna ziua. DORESC SA STIU CUM SE CALCULEAZA TERMERMENUL DE 30 ZILE PT. O CONTESTARE LA TRIBUNAL A UNEI DECIZII DE SANCTIONARE! Daca in data de 10.03.2015 am ... (vezi toată discuția)
Calculul termenelor c.p.civ situație: hotărârea judecătorească ... cyan cyan Calculul termenelor C.P.Civ Situație: Hotărârea judecătorească definitiva are data postei pe plic \"x\". Termenul de depunere al cererii ptr reducerea ... (vezi toată discuția)