avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere la masa credala cu penalitati nerecuperate ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere la masa credala cu penalitati nerecuperate prin executare silita

Buna ziua,

Un creditor care a executat silit debitorul mai avand de recuperat doar penalitatile de intarziere si cheltuiala de judecata se poate inscrie la masa credala a debitoarei cu aceste sume nerecuperate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 16:49, 5 Aprilie 2017
Da
multumesc! dar conform legii insolventei va trebui sa inceteze executarea silita si bunurile sa fie scoase de sub sechestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment si popriri deja existente cristian7002 cristian7002 Daca am deja infiintata o poprire pe niste bani (de la un tert) in cadrul unei proceduri viitoare de faliment a debitorului meu se mai poate inscrie cineva la ... (vezi toată discuția)
Sechestru judiciar exonerata exonerata Va rog sa ma lamuriti poate fi pus sechestru pe bunurile societatii de catre un executor in conditiile in care am pierdut un proces fata de aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
Publicatie vanzare executor - insolventa debitor carina.ionescu carina.ionescu Buna ziua, As dori sa aflu ce urmeaza sa se intample in situatia mea. Avem un proces de executare silita impotriva unui debitor, am afisat, ieri, publicatia ... (vezi toată discuția)