avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... locuri vacante la judecatorii
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

locuri vacante la judecatorii

Cum pot afla locurile vacante de judecatori si procurori de la judecatorii, care vor fi scoase la concurs, fiindca pe saitul Ministerului Justitiei si a CSM sunt publicate numai functiile de conducere.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIR , utilizator 23:50, 31 Martie 2006
[ link extern ]

pe site-ul Institutului National al Magistraturii
sunt la drept an 3,m-am decis pt judecatori.cine e in situatia mea pt a mai schimba doua vorbe?
in situl inm nu sunt afisate locurile vacante judecatori
si eu sunt in anul 2 , si ma intereseaza examenul pt admiterea in magistratura...sa inteleg ca si absolventii pot sa se inscrie?? este necesar sa ai nota generala din facult. peste un anumit barem? mai bine scris: ce trebuie sa indeplineasca un absolvent(in afara de faptul ca tb sa cunoasca materia de examen) ca sa poata sa participe la examen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numirea direct pe post - o noua gaselnita Mihai 465 Mihai 465 Fiind in perioada depunerii dosarelor pentru admiterea in magistratura cu vechime de 5 ani ghiciti cine se inscriu de zor: absolventi de INM, judecatori, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Procuror fara inm???? ContSters6135 ContSters6135 am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere ... (vezi toată discuția)