avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dovezi false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dovezi false

Buna ziua .in luna frbruarie angajatorul mi-a desfintat postul am lucrat numai la 8 ore, am fost sa depun acte somaj si am fost respins pe motiv ca angajatorul a platit contributiile la 4 ore. Am fost la ITM am depus o sesizare .Astazi a fost chemat la itm ,in acest timp am fost sunat de martorul meu ca angajatorul vorbea in santier ca se duce la politie sa depuna plingere ca de la un apartament pe care la renovat acum 1 an jumate a disparut o caseta cu bijuterii.....ceea ce este o minciuna.Are un var angajat la o circa de politie din bucuresti ,daca se duce sa faca plingerea la el .EU DUPA REZULTATUL DE LA ITM O SA-L DAU IN JUDECATA, ce ma sfatuitii daca sunt chemat la politie de varul angajatorului,,,`........ MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:34, 8 Aprilie 2017
Aveti nevoie de un avocat.

Strict teoretic, vedeti [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz! razvandicu razvandicu Buna ziua! Vreau sa va intreb cum pot proceda in asemnea caz...sunt chemat vineri in calitate de parat pe santier in Bucuresti pt efectuare expertizei tehnice ... (vezi toată discuția)
Sotia agresata dupa divort viorica71 viorica71 politistul din localitate nu prea ma incurajeaza sa fac plangere,dar astazi vreau sa merg sa depun plangerea in doua exemplare la politie.avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)
Taraganarea cercetarii penale nitmar nitmar Am lucrat la cineva si nu am fost platita 4 luni; ITM i-a dat amenda pentru neinregistrarea contractului de munca si i-a impus o data limita pana la care sa ... (vezi toată discuția)