avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluarea anuala cadru didactic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluarea anuala cadru didactic

Buna ziua,
cazul meu si intrebaril mele sunt urmatoarele:
-lucrez in invatamant si la evaluarea anuala am primit un calificativ micsorat fata de autoevaluarea mea, cu repercursiuni asupra salarizarii in noul an scolar, promovarii si altele.
-situatia se prezinta astfel: fisa de evaluare pusa la dispozitie nu este in conformitate cu fisa de evaluare legala (OM 3522/2000, ); nu s-a respectat metodologia prevazuta la art. 52 din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic ([ link extern ] .
Legat de toate aceste incalcari ale legislatiei, am sanse de anulare a vechiului calificativ si sa cer o noua evaluare?
By the way, CA si directoarea ma dusmanesc de moarte. Cum as putea sa ma apar impotriva nedreptatilor in situatia relatata?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:35, 18 Septembrie 2009
Puteti contesta calificativul mai intii la Insepctoratul soclar si in caz de nerezolvare in instanta de contencios administrativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare calificativ clank1982 clank1982 Buna seara. Lucrez in invatamant si doresc sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Anul trecut, in luna august, am formulat o reclamatie catre directorul ... (vezi toată discuția)
Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Lector si formator fpt buzau fpt buzau va rog sa ma ajutati cu 2 modele de fisa de post: pentru lector curs si formator de instruire practica. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)