avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Chirie neplatita
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Chirie neplatita

Buna ziua.
Imi puteti spune, va rog, daca o firma intra in faliment, scapa de plata chiriei restante?
Exista vreo alta modalitate legala de a nu plati chiria restanta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 11 Aprilie 2017
Daca exista contract de locatiune legal intocmit si inregistrat la autoritati,creditorul locator are dreptul sa desfasoare demersuri inclusiv in instanta pentru recuperare chirie restanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere robert2258 robert2258 Bună seara. În urmă cu trei luni am închiriat o casă pe termen lung sau cel puțin speram. De fapt ne-am înțeles ca facem un contract pe 5 ani. Dar în ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere mirelatanchis mirelatanchis Am un contract de inchiriere a unui spatiu comercial cu o societate comerciala. Contractul este valabil pana in iulie 2011. In acest an am primit chiria doar ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui chirias, in baza contractului de inchiriere inregistrat la administartia finantelor publice. pacurar pacurar Rog un raspuns referitor la pasii de urmat in vederea executarii silite, respectiv recuperarea chiriilor restante si evacuarea, pentru un chirias persoana ... (vezi toată discuția)