Daniel Coman 
	    	Avocat

Daniel Coman 
	    	Avocat	    

Mihai Vaduva 
	    	Avocat

Mihai Vaduva 
	    	Avocat	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 luminel	                   

Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)
	                    luminel	                   

Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)

gloria_damian	                   

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie:
- sunt proprietar si am incheiat un contract de inchiriere la 1 iulie 2013 pe o dorata de 2 ani (este ... (vezi toată discuția)
	                    gloria_damian	                   

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie:
- sunt proprietar si am incheiat un contract de inchiriere la 1 iulie 2013 pe o dorata de 2 ani (este ... (vezi toată discuția)

bf03	                   

Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva.
De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
	                    bf03	                   

Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva.
De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)