Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatie construire casa de vacanta din lemn
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatie construire casa de vacanta din lemn

As vrea sa stiu daca actele necesare pentru construirea unei case de vacante usoare din lemn, de 40 mp, un nivel , sunt simplificate ? (desi este necesara totusi o fundatie)
Cel mai recent răspuns: CarmenM1010 , utilizator 11:35, 11 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstruire anexa lemn fara autorizatie Muresan Felicia Muresan Felicia Detinatorul unei anexe din lemn (garaj+sura pt.lemne) de 25 mp,s-a trezit ca in urma unui vant puternic s-a daramat anexa, care si asa era foarte veche.Si-a ... (vezi toată discuția)
Construirea unei terase comerciale Euroinvest Euroinvest Buna ziua, V-as ruga sa ma sfatuiti cum trebuie procedat. Dispun de un spatiu comercial cu supr.de 40 mp in Bucuresti,intr-un cartier.Spatiul com.la care fac ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)