avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de risc maternal

Bună ziua, sunt în concediu maternal de 1 an si 10 luni , sunt însărcinată din nou însă doctorul mi a spus ca o sa mi dea risc de sarcina . Întrebarea mea este următoarea: În iunie ies din concediu de maternitate, dacă eu depun concediu de risc maternal , după terminarea acestuia voi beneficia din nou de concediul de maternitate încă 2 ani pentru următorul copil? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 10:41, 12 Aprilie 2017
Buna ziua, Veti beneficia de indemnizatie si concediu de crestere si ingrijire copil pentru cel de al 2 lea copil.
După terminarea concediului de risc maternal voi intra imediat în prenatal și apoi în concediu de risc maternal? Fără sa ma duc nici o zi la munca? Va mulțumesc
Exact. Perioada de concediu medical este perioada de stagiu asimilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Cm si cm risc sarcina RocsanaP RocsanaP Buna ziua , Am si eu o intrebare, cat timp sunt in CM mai cotizez la stat? Am fost insarcinata, in luna februarie 2009 m-am reintors la servici , acum st iar ... (vezi toată discuția)