avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Cat ar trebui sa dureze executarea silita dupa ce a fost aprobata de judecatorie?
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 12:28, 14 Aprilie 2017
Nu o sa va poată spune nimeni pe forum cat durează oricât de multe discuții initiati, putem sa dam cu presupusul la infinit, va dura cat va dura. Pt ca are salariu pe care u se poate înființa poprire, nu va dura prea mult. Poate o luna, poate doua, poate doua săptămâni...
Trebuie sa tineti legatura cu executorul si sa intrebati:
- daca si cand s-a trimis angajatorului tatalui adresa de poprire
- sa luati in calcul ca poprirea se face din salariul net care se plateste in luna urmatoare ptr prestatia pe luna in curs
- suma poprita e trimisa de angajator direct in contul dvoastra DACA EXECUTORUL A CERUT ACEST LUCRU prin adresa de poprire. Altfel, intra intr-un cont de consemnare din care, in prima faza, executorul isi retine onorariul si cheltuielile de executare
- abia dupa indestularea executorului, acesta va va face viramente ptr creanta dvoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi recuperez copilul daca oamenii legii dorm? alinadragan alinadragan Buna ziua! in luna iulie am castigat custodia definitiva si irevocabila.nu mi-am vazut copilul de 1 an si 8 luni si inca se intinde perioada asta dureroasa nu ... (vezi toată discuția)