avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reforma fiscală 2025-2026: Ghid practic pentru noile obligații fiscale
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Taxe firma bilant 0
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Taxe firma bilant 0

Buna ziua, ce taxe lunare/anuale trebuiesc platite la stat pentru un IMM cu activitate 0 ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:30, 16 Aprilie 2017
Impozite la stat nimic dar trebui sa depuneti trimestrial declaratia 100 cu zero la impozitul pe venitul microintreprindere.
Si anual, bilantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite filipbusuioc filipbusuioc buna seara.va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,am depus actele pt infiintarea unui SRL si nu stiu care vor fi taxele si impozitele ce vor trebui ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre intreprindea individuala si microintreprindere OctaTudor OctaTudor Buna ziua As vrea sa imi deschid o forma de organizare si nu ma pot decide care este mai avantajoasa .Intreprinderea individuala sau ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere contabilitate kovacskristof200 kovacskristof200 Buna ziua, Vrem sa facem o microintreprindere, 2 proprietari, fara angajati. Avem un venit din servicii afiliere, adica la sfarsit de luna ni se vireaza o ... (vezi toată discuția)