avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Iesire din asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Iesire din asociatie de proprietari

Buna ziua; am nelamuriri privitor la faptul ca in apartament nu locuieste nimeni,de 4 luni, si la regie sunt trecute 2 persoane, pentru care platesc lunar in jur de 30 ron . mentionez ca nu am consum de apa ( am dat citirea la Asociatie), am centrala proprie, si nu este lumina pe casa scarii , si ar trebui platita doar femeia de serviciu. Cum as putea sa "ies" din asociatie, ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: camelia iosif , utilizator 12:16, 18 Aprilie 2017
Platiti femeia de servici,salariile administratorului,cenzorului si presedintelui,mentenanta interfon(daca este),apa trecuta pe partile comune,tevile de caldura care trec prin apartament.La 30 lei cat platiti,este posibil sa nu va fi trecut nicio persoana la intretinere.
pe lista , nu am gasit un desfasurator, asa cum ar trebui, este trecut doar: 2 pers. in regie- nu ar trebui trecuta o singura persoana in regie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie asociatie de proprietari ELENA STELIAN ELENA STELIAN Buna ziua! As aprecia raspunsul la urmatoarea intrebare: este firesc ca, atata timp cat intr-un apartament nu locuieste nimeni, sa platim la asociatie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune gr04wst gr04wst Locuiesc intr-un bloc care are montat Gcal. la scara,toate apartamentele au apometre,nu sunt montate repartitoare pe calorifere si avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli platite la asociatia de proprietari VictorIS VictorIS Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti ce cheltuieli ar trebui platite catre asociatia de proprietari (ma refer la cheltuielile comune: lift, femeie de ... (vezi toată discuția)