Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Drumul pe care s-a petrecut accidentul era imediat dupa o curba deci viteza nu avea cum sa fie mare. Sotul spune ca masina s-a oprit in 10 metri. Nu pot sa apreciez dar banuiesc ca de aici se poate deduce si viteza cu care rula. Si
Iatka, nu am spus ca sunteti niste prostovani, ci am vrut doar sa subliniez ca s-ar putea sa va grabiti cu concluziile. P.S. Dv. ati scris: "Mi-ati mai demonstrat si altadata fara nici un dubiu cum e cu inalta tensiune si obligatiile politistului." Iata ce am scris eu la acel subiect: "De ce inventati lucruri??? Turky a spus ca a vrut sa scrie "m-au filmat in apropierea inaltei tensiuni" ATAT!!! Ce a vrut sau n-a vrut sa demonstreze, e IRELEVANT. Politistul e OBLIGAT sa scrie ce i se dicteaza. Restu-i conversatie." In concluzie, nu v-am demonstrat absolut nimic despre inalta tensiune, ci doar am spus care sunt obligatiile politistului. Daca dv. inventati lucruri si le transformati/interpretati prin filtrul orgoliului dv. de nemasurat, atunci va faceti doar de ras. Eu cel putin m-am convins de calitatea dv. de om, asa ca va rog sa nu-mi mai raspundeti la comentarii pentru ca nu o sa va mai raspund. Nici eu nu o sa va mai adresez mesaje.
.
De unde mă documentez ? Din cărți !
Daca masina a mers în stare frânată efectiv 10 m și doar pe 4 m a lăsat urmă de frână (pt că a intrat ABS-ul în funcțiune - asta se întâmplă la autoturismele Renault de obicei) viteza o calculezi așa: V=sqrt (26xdxS) adică = sqrt (26x7,8x10) = 45 km/h - la 45 km/h se mai adaugă 2,5 km/h - viteza pierdută pe durata creșterii presiunii în instalația de frânare (0,25 s se poate vedea pe o diagrama a unui decelerometru).