avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt cu valoare redusa in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt cu valoare redusa in Germania

Buna ziua , sint speriata.
Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro..
In Germania
Mi-e frica tare . Este prima oara cand fac si patesc asa ceva ..
Nu stiu ce a fost in capul meu
Aveam deja platite niste hainute de bebe in. Valoare de 90 de euro .
Eram si cu copilu cu carucioru mai mare rusinea..
Au zis ca imi v-a veni acasa de la politie amenda.. mi-au luat datele dar nu mi-au dat sa semnez nimic ..
Ce credeti ca am sa patesc? Fiind prima oara ?
Cu siguranta nu mai vreau sa patesc asa ceva ..
Buna ziua ! Îmi ieste foarte rusine sa spun ! Ma Fost cu bebe in Edeca ia am cuparata niște produse leam pus jos in cos am plătit cele din mana si cele din cos am uitat efectiv sa le plătesc pentru Ca mia plans foarte tare bebe, la ieșire ma oprit în domn ma dus in camera separat mia luat produsele ce le-a uitat sa le plătesc, si a chemat poliția, dupa ce a venit polița ma condus afară cu bebe si mia facut cum proces verbal in care a precizat la sfârșit ca am uita sa le plătesc ca plângea bebe ! Ce este de facut sunt disperată nu stiu germana! Ce se poate intampla? Sczatimi scris dar nu mai stiu nici sa vorbesc este prima dată când plătesc asa ceva ! Va rog ajutatima cu un sfat ceva !

Cristina a scris:

Buna ziua ! Îmi ieste foarte rusine sa spun ! Ma Fost cu bebe in Edeca ia am cuparata niște produse leam pus jos in cos 2 capucino si o pastă de dinti am plătit cele din mana si cele din cos am uitat efectiv sa le plătesc pentru Ca mia plans foarte tare bebe, la ieșire ma oprit în domn ma dus in camera separat mia luat produsele ce le-a uitat sa le plătesc, si a chemat poliția, dupa ce a venit polița ma condus afară cu bebe si mia facut cum proces verbal in care a precizat la sfârșit ca am uita sa le plătesc ca plângea bebe ! Ce este de facut sunt disperată nu stiu germana! Ce se poate intampla? Sczatimi scris dar nu mai stiu nici sa vorbesc este prima dată când plătesc asa ceva ! Va rog ajutatima cu un sfat ceva !

Buna ziua am si eu o problem am furat de la locul de munca in valuare de 350 firma automat ma dat in judecata si acum nu prea stiu ce sa faca ma puteti ajuta cu un raspuns ce mi se poate intampla ?
Am fost prins recent in Media Market,am facut prostia să vreau sa fur un incărcător,dupa ce cu cateva saptamani am luat o pereche de căsti,prima data nu am fost oprit,mi s-a facut poza,iar a doua oara m-a oprit la iesire.Ne-au dus pe mine si pe sora mea mai mica intr-un separeu,unde nu am vrut sa ma lase sa traduc ce vorbeam,am incercat să ies de acolo ca sora mea sa poata pleca deoarece era speraiata,moment in care 5 barbati m-au imobilizat,am stat la pamant,nu am mai opus rezistenta.Intre timp a venit politia,am recunoscut faptele,prejudiciul a fost returnat insa nu am primit o amenda.Politistul mi-o luat adresa,deoarece nu detin inca anmeldung iar ulterior mi-a comunicat ca voi primii o scrisoare in urmatoarele saptamani apoi poate sa fie nevoie sa merg la politie.Va rog,daca cumva stiti,ce se poate intampla?se face face dosar penal pe numele meu?tin sa precizez ca nu am apucat sa imi fac un anmeldung inca,insa i-am lasat politistului datele de pe fisa primita de unde stau pentru a o duce la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, santaj cu dosar penal caughtthief caughtthief Salut, azi am facut o mare prostie. Am furat dintr-un magazin. Am fost prins. Furasem in valoare de 3.80 ron. M-a prins paznicul si mi-a aratat filmarea pe ... (vezi toată discuția)
Am fost prins la furat, împreună cu un prieten, într-un supermarket. el mai are dosare pentru așa ceva, dar eu sunt la prima abatere. ce pot să pățesc? Cătălin Dorel Ionel Cătălin Dorel Ionel Aseară la ora 21:30 impreuna cu un prieten am fost prinsi la furat eu in valoare de 900 de lei si prietenul meu de 800 problema este ca el mai are dosare de ... (vezi toată discuția)