Buna seara,sper ca cineva sa ma poate ajuta cu un sfat.Problema mea este urmatoarea: am aflat pe am propire pe pensia de urmas in valoare totala de 510 lei.Propirea fiind pentru 2 amenzi RATB din 2009.In primul rand amenzile nu se prescriu dupa 3 ani de zile daca nu am fost instiintata sau somata pana in 2017?In al doilea rand eu am pensia de urmas din 2002 iar in BAZA L 118/1990, L 189/2000 reiese ca toate persoanele cu decizii de pensionare au gratuitate{indiferent de pensii}.Din pensia de urmas de 510 mi s a oprit 200 lei.Am fost azi la banca si mi s au restituit banii,managerul spunandu mi ca mi se dau banii inapoi deoarece ar trebui sa iau in mana.net suma de cel putin 533 lei pentru a mi se putea pune propire...intrebarea mea este care e acea lege care confirma acest lucru?Deoarece desi mi au restituit banii cei de la banca problema nu este rezolvata.Managerul bancii mi a spus ca trebuie sa merg la ANAF de unde banca a primit decizia de propire sa rezolv.Intrebarea mea este cum rezolv acest lucru?Fac contestatie ?precizez ca eu am aflat abia pe 14.04.2017 de propire,cand am fost sa scot banii.Nu m a anuntat nimeni,nici cei de la banca nici cei de la ANAF.Iar din decizia pe care mi a arata o managerul bancii reiese ca propirea a fost initiata pe 17.03 2017.....Ce pot face in aceasta situatie?Va rog sa ma ajutati ca sunt disperat!! Multumesc #-o
Executare de cnadnr
ali-ami
Buna ziua,va rog sa ma ajutati,in 2011 am primit amenda pt lipsa rovinieta,nu am primit acasa instiintare,am avut conturile blocate,am mers la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)