avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare cota proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare cota proprietate

Buna ziua,dețin în cote egale împreună cu cineva un imobil.. Coproprietarul dorește
Să mi cedeze prin donație partea lui de proprietate..
E posibil așa ceva, cat ar fi costurile și care ar fi cea mai ieftina cale ?

Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:53, 24 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Prin donație!? Adică să ziceți bogdaproste și gata? Ori dați și ceva bani pe partea lui?

De putut, se poate. Întrebarea este dacă o fi bine. Și, mai ales, pentru cine s-o nimeri binele asta în viitor, dacă acum nu este în mod real de bogdaproste. Are nevastă, are copii? E încă verde sau aproape de groapă?

Mai bine încheiați un act de partaj.
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2017
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare la succesiune predaioan predaioan Dupa moartea mamei mele, suntem trei frati si tatal nostru care mostenim o casa care era pe numele mamei.Tata si unul din frati vor sa-mi cedeze mie partea ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire mariah2010 mariah2010 Buna ziua.Subiectul este urmatorul.Doua surori au facut succesiunea dupa moartea mamei, ambele fiind mostenitoare.Acum , dupa 10 ani una din surori vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cedare cota parte din imobil 60465 60465 Detin impreuna cu fiul meu conform actului de succesiune un imobil, acum el doreste sa mi cedeze partea lui din imobil, deoarece persoana cu care este in ... (vezi toată discuția)