avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare cota parte din imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare cota parte din imobil

Detin impreuna cu fiul meu conform actului de succesiune un imobil, acum el doreste sa mi cedeze partea lui din imobil, deoarece persoana cu care este in prezent este posesiva. As dori sa mi comunicati care este forma cea mai ieftina deoarece sunt pensionara.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:55, 1 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si daca e posesiva persoana cu care este, nu exista motiv real pt care sa va dea dvs cota lui.
Faceti partaj la notar , Ca faceti partaj sau va doneaza, costul e acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pai946 pai946 Detinem un apartament,eu1/4 si fiul meu 3/4 succesiune din parte sotiei ,decedate.Acum baiatul vrea sa facem succesiunie 100% pentru mine ca la repartitie sa ... (vezi toată discuția)
Cedare cota proprietate dan_ionescu dan_ionescu Buna ziua,dețin în cote egale împreună cu cineva un imobil.. Coproprietarul dorește Să mi cedeze prin donație partea lui de proprietate.. E posibil ... (vezi toată discuția)
Cedare / vânzare cotă-parte din moștenire SpF2016 SpF2016 Situația este următoarea: doi frați sunt unicii moștenitori ai mamei lor. Ambii au copii adulți. Cei doi frați sunt în relații bune. Moștenirea ... (vezi toată discuția)