avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Eroare PDF declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Eroare PDF declaratia 394

Buna ziua,
Incerc sa validez D394 si imi da eroare "Eroare ! Pt tip partener = 2 se declara doar operatiunile : L, LS, N !"

Am incercat sa schimb tip partener = 1 si imi da alta eroare "Eroare ! Cui-ul partenerului este obligatoriu pt tip partener diferit de 2!"

Ce se intampla?
La lista operatiunilor taxabile mai intai am completat facturile primite de la furnizori (platitori de TVA) selectand pentru fiecare inregistrare tip partener = 1.Persoane impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania. Apoi am completat facturile emise catre persoane fizice cu nume si adresa (nu am colectat CNP-ul) selectand pentru fiecare inregistrare tip partener = 2.Persoane neinregistrate in scopuri de TVA.

De asemenea, la tip partener = 2 am declarat si o factura fara TVA primita de la Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (am cumparat Registrul Unic de Control) si la tip operatiune am ales N - achizitii de bunuri/servicii pt care au fost primite facturi/borderouri
de achizitii/ file din carnete de comercializare de la persoane neinregistrate iar la tip document am ales "factura".

Am deci in declaratie intrari si pe tip partener = 1 si tip partener = 2. Orice as alege la tip partener imi da eroare.
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2017
LuceNera, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 RobertR RobertR In declaratia 394 se declara toate facturile cu mentiunea TVA la incasare [b]inclusiv [/b]cele emise de catre mine pentru clientii neinregistrati in scopuri de ... (vezi toată discuția)
D394 urgent!! modimpex modimpex Buna ziua! Am o intrebare: in d394 se trec numai achizitiile de plante tehnice cu taxare inversa, pentru ca eu am declarat din neatentie achizitie de ... (vezi toată discuția)
Decl. 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)