avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata angajati:salarii, bonificatii, penalizari.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata angajati:salarii, bonificatii, penalizari.

Buna ziua,
puteti sa-mi spuneti,va rog,daca un angajat poate fi penalizat cu retinere salariala pe motiv de neindeplinire a sarcinilor de servici?Daca da,in ce caz se poate face legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Baldur , utilizator 19:29, 26 Aprilie 2017
Nu exista asa ceva in practica judiciara : litigii de munca solutionate in 30 de zile .. poate doar daca se renunta la judecata sau la drept.
Scuze, cred ca a fost o exprimare nefericita! Din cate stiu se da primul termen la 30 zile nu se asteapta 4-6 luni ca in alte cazuri.
Ca nu se solutioneaza in 30 zile - e mai mult decat clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog ramy84 ramy84 Angajatorul a emis decizie de incetare CIM pe art. 61 lit. a, C. Muncii, ca sanctiune disciplinara. Decizia a fost contestata in instanta, si anulata pentru ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara victor11 victor11 Buna ziua. Se poate sanctiona un angajat, in urma unei abateri disciplinare fara ca acesta sa fie audiat de comisia de disciplina ? Exemplu : angajatul ... (vezi toată discuția)
Sanctionare angajati contima contima Dragii mei, Buna ziua! Am nevoie de o lamurire. Ce optiuni are un sef de unitate de a-si sanctiona subalternii, atunci cind acestia sunt platiti cu salariul ... (vezi toată discuția)