avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de locatari da in judecata asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de locatari da in judecata asociatia de proprietari cu aceiasi membri

Buna seara, Am depus actele privind connstituirea unei asociatii de proprietari . Blocul este format din 5 scari. Una s a constituit deja , sc 1. acum 2 ani. Presedintele asociatiei de locatari doreste sa faca as de proprietari pe toate scarile insa noi ,cei care am depus deja actele am depus doar pt scara 3. Nu mai dorim la comun cu ceilalti si nici nu l mai vrem pe presedinte. El spune ca are 144 semnaturi si ca ne va dizolva. Se poate acest lucru. Pe scara 3 sunt 44 ap dintre care 39 au fost de acord cu constutuirea pe scara noastra si atat. Poate face asociatie in asociatie? Spune ca ne da in judecata ca ei sunt mai multi.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:30, 29 Aprilie 2017
Intrebarea este pot fi facute doua ascociatii pe aceeasi scara? Adica noi am depus actele doar pentru scara C si presrdintele a depus pentru b C d si e. Adica scara C figureaza in doua locuri. Ei . pentru ca mai multi am inteles ca ne pot "dizolva" . .Cum.e legea?
stie cineva să răspunda va rog frumos ?
Inteleg de la dv. ca niciuna din asociatii nu este infiintata, numai s-ai depus actele. Sau nici asta nu s-a facut?
Dar sa zicem ca s-au intocmit dosarele. Pai cum putea sa figureze scara dv. la asociatia presedintelui daca nu semnau proprietarii de pe scara dv.? Adica au semnat in doua locuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sint actele castelanul castelanul care sint actele care fac obiectul transferului de gestiune de la un adm la altul?adica in practica se tin toate actele de care se vorbeste in lege?este legala ... (vezi toată discuția)
Divizarea asociatiei de proprietari przybilla przybilla Buna ziua tuturor. Exista in prezent o asociatie de proprietari a unui bloc format din 3 scari. Din fericire toate facturile se platesc deja separat pe ... (vezi toată discuția)
Fuziune asociatii de proprietari denissse denissse Intr-un bloc cu 3 scari, doua scari s-au constituit in asociatii de proprietari. Acum inteleg ca si cea de-a treia scara a inceput demersurile dar numai pentru ... (vezi toată discuția)