avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti programul de lucru, in conditiile in care fac naveta si nu am mijloc de transport, se poate negocia cu angajatorul? Programul meu ar fi de luni pana duminica de la 7 la 15, turele de zi, turele de noapte de luni pana vineri incep de la 21 la 7 si problema este la turele de noapte de sambata si duminica cand nu am mijloc de transport pt a ajunge la ora 21 motiv pt care mi-am facut program de la 19 la 7. Acum, va rog sa-mi spuneti, e chiar asa o problema daca pe graficul de lucru apare luni7/15, marti 21/7 si vineri 7/15 si sambata 19/7? Adica ar deranja ITM sau alte foruri superioare, atat timp cat orele lunare de lucru sunt corecte?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 28 Aprilie 2017
Va multumesc inca o data! Am inteles ce-mi explicati, dar...angajatorul ar putea fi de acord cu modificarea unor ore?Adica ar putea hotari asta sau este strict interzis
Da, angajatorul poate decide schimbarea programului de munca - ora de inceput , ora de sfarsit.
Nu va avea nicio problema cu ITM-ul, daca respecta legislatia in materie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fractionare program de lucru noaptea Ninutzu242 Ninutzu242 Buna ziua! Lucrez la o companie nationala, avand stipulat in contractul de munca program de lucru inegal/tura. Angajatorul doreste sa fractioneze programul de ... (vezi toată discuția)
Timp inegal si variabil paul1851 paul1851 Buna ziua. Cum ar trebui sa specific in CIM pentru un angajat care lucreaza cu norma intreaga (40 ore pe saptamana), dar sa aiba un program flexibil? Angajatul ... (vezi toată discuția)
Program de munca inegal Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care se doreste repartizarea programului inegal cum se procedeaza? desi programul zilic este de la 8-17 (o ora pauza de masa), dar s--a ... (vezi toată discuția)