avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce înseamnă ''exceptia lipsei de interes''
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce înseamnă ''exceptia lipsei de interes''

Ce înseamnă excepția lipseîn de interes. Vreau să cumpăr un teren pe numele fiicei mele de 17 ani. Am făcut cerereala Primarie cum m- au învățat de la notariatine dar de la autoritatea tutelară m au trimis la Judecătorie. Am introdus acțiune pt curatela care mi a fost respinsă pt excepția lipsei de interes. Menționez că am formulat singur acțiunea deoarece un avocat mi a cerut 1000 lei în condițiile în care terenul costă un pic mai mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters287513 , utilizator 18:44, 5 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult pentru răspuns.
Conf.art.146(1)NCC"Minorul care a implinit varsta de 14 incheie actele juridice cu incuviintarea scrisa a tutorelui sau ,dupa caz a curatorului."
Mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura persoana incapabila emil6702 emil6702 Cum poate fi imputernicit cineva pt administrarea veniturilor si reprezentarea unei persoane imobilizate si inconstiente (din cauza unui AVC)? Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Numirea tutorelui în cazul punerii sub interdicție Andreea Istrate Andreea Istrate Conform noului cod civil, instanta de judecata numeste direct tutorele, dar conform codului familiei, este numit de autoritatea tutelara. Ce se aplica in ... (vezi toată discuția)
Cerere de interdictie judecatoreasca OlteanuCoca OlteanuCoca Familia doreste sa obtina o interdictie judecatoreasca pentru un membru al familiei care sufera de schizofrenie paranoida si care a dat in judecata citeva ... (vezi toată discuția)