avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna ziua.Sunt angajata la o firma din data de 8 martie.Nu am semnat nici un fel de contract.Am avut nevoie de adeverinta pt medic si mi-a fost data.Cum a depus actele la CNAS fara semnatura mea?Acum vreau sa plec de la ei si binenteles nici demisie nu am semnat dar ei mi-au platit salariu 15-30 pe zile deoarece zic ei asta e politica firmei.Pt cei care pleaca le calculeaza sal pe zile lucrate.E ceva ilegal aici??multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Floriii30 , utilizator 11:24, 29 Aprilie 2017
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca user123456 user123456 M-am angajat in 29 mai la o firma, am dus toate actele necesare, dar nu am semnat nici un contract de munca. De la firma mi se spune ca am un contract pe ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu angajata? Cristina120 Cristina120 Buna seara, As aprecia daca m-ati putea ajuta cu urmatoarea problema: M-am angajat in februarie la o firma. La interviu mi s-a spus ca exista doua metode ... (vezi toată discuția)
Contract de munca inregistrat sau nu secretaru79 secretaru79 cum pot afla daca muncesc legal sau la negru ? multumesc (vezi toată discuția)