avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neprezentare la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neprezentare la succesiune

Buna ziua,
Va contactez si eu pe tema unei succesiuni. In urma decesului bunicului meu, tatal a primit 3/4 din casa. Ulterior, la decesul bunicii s-a deschis o succesiune pt 1/4 care a ramas pe numele ei. Tatal meu nu s-a prezentat la acea succesiune ( acum 25 de ani) iar lucrurile au ramas ca in coada de peste. Doi frati au renuntat in scris, unul singur ramanand cu pretentia la acel sfert din casa. Intrebarea mea este: acum dupa 25 de ani, trebuie sa reincepem succesiunea sau ramane valabila actiunea celor 3 frati? Exista amenzi pt neprezentarea tatalui meu la succesiune? Multunesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: Raluka1985 , utilizator 13:39, 9 Mai 2017
Nu amenzi, dar se pot pierde drepturi. Nu s-a dezbatut succesiunea aia?
Nu s-a dezbatut si nici nu s-a trimis vreun document in urma intalnirii de la notar (la care tatal meu nu s-a prezentat)
Ce ar trebui facut? Mentionez ca tatal meu a platit anual -integral impozitele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare succesiune Raluka1985 Raluka1985 Buna ziua, Va contactez si eu pe tema unei succesiuni. In urma decesului bunicului meu, tatal a primit 3/4 din casa. Ulterior, la decesul bunicii s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire polo polo deci suntem 3 frati...tatal meu a decedat...avem o casa si locuim impreuna cu mama noastra.actele sunt p numele bunicului meu{tatal tatalui meu}.tatal meu mai ... (vezi toată discuția)
Intrebare mostenire tata decedat andrei0901 andrei0901 Salut Am dreptul la o mostenire dupa tata si vreau sa aflu pasii urmati pt a intra in posesia ei si cotele care imi revin mie in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)